ÎNLOCUIRE PARBRIZE

Pentru înlocuirea parbrizelor și geamurilor auto, utilizăm o gamă completă de scule, consumabile sau alte accesorii. 

La noi găsești o gamă variată de branduri de parbrize potrivite pentru bugetul tău.

SikaTack®- PRO

Adeziv poliuretanic monocomponent pentru lipirea parbrizelor. SikaTack®- PRO garanteaza un timp de plecare în siguranță mic. SikaTack®- PRO conține un accelerator de întărire, adeziv aplicabil la rece independent de temperatura și umiditatea mediului de la -10°C ! Datorită caracteristicilor excelente, SikaTack®- PRO asigură rapiditate la înlocuirea parbrizelor chiar și în condiții climatice dificile, de ex. iarna.

NordGlass

Peste 10 milioane de parbrize fabricate în Europa, linia de produse NordGlass include parbrize laminate și alte produse pentru piața de înlocuire a sticlei auto.

Saint Gobain Sekurit

Soluţiile inovatoare și sofisticate pentru automobile acoperă o gamă variată de branduri, atât pentru piaţa M1 (OEM), cât și pentru piaţa aftermarket.

AGC Glass

AGC face mai mult decât a produce sticlă de calitate, adică asigură șoferului o vedere optimă prin ea. Sunt disponibile soluții pentru a spori vizibilitatea în toate condițiile meteorologice prin respingerea apei sau tehnologii pentru a îndepărta ceața sau înghețul de pe geamuri.

agc
Fuyao Glass

Fuyao este unul dintre cei mai mari producători de parbrize din lume. Au multă experiență în fabricarea de sticlă pentru vehicule, așa că știu de ce este nevoie pentru a face un parbriz de înaltă calitate, care poate rezista daunelor cauzate de coliziuni. Miezul lor din policarbonat și stratul exterior de polivinil butirral sunt proiectate pentru a fi rezistente la spargere.

Apelează cu încredere

0744 62 51 82

Fă-ți o programare chiar azi!